Salariati

Atentie, administrarea salariatilor trebuie facuta tot timpul foarte repede pentru ca angajarile, plecarile si alte modificari trebuie trimise rapid catre autoritati. Nu numai statul ci si angajatii tai vor informatiile repede.

In meniul Salarizare > Salariati poti sa rezolvi rapid:

 • Administrarea listei de salariati

 • Intocmirea unui nou Contract Individual de Munca (CIM)

 • Intocmirea de contracte de munca noi (Nou Salariat) (versiune viitoare)

 • Inchiderea de contracte de munca (versiune viitoare)

 • Intocmirea de acte aditionale la contractul de munca (mariri de salariu) (versiune viitoare)

 • Acordarea de bonus-uri (versiune viitoare)

 • Eliberarea de adeverinte (versiune viitoare)

Primul salariat

 1. Se intocmeste, se semneaza si se urca in platforma CIM. Data inceperii activitatii trebuie sa fie cu cel putin 3 zile dupa data semnarii contractului si anuntarii keez.

 2. Keez va intocmi o serie de documente informative pentru ITM.

 3. Keez trimite un set de informatii prin email catre responsabil (persoana care se va duce la ITM)

 4. Se depune la ITM un stick cu informatiile mentionate anterior. ITM furnizeaza parola REVISAL. Aceasta parola se trimite la keez.

Cum administrezi salariatii?

 1. Regulament de ordine interioara. Se copiaza si se modifica, dupa caz: Formulare > Personal si salarizare > Regulament ordine interioara.

 2. Pontaj zilnic. Se tipareste in fiecare luna formularul: Formulare > Personal si salarizare > Pontaj zilnic. Acest formular nu are legatura cu functionalitatea de pontaj.

 3. Contract individual de munca: Exista model de Contract Individual de Munca (Formulare > Personal si salarizare > Contract de munca). Vezi: Nou contract de munca

 4. Fisa postului (de completat de catre angajator. Putem furniza, la cerere, modele de fisa a postului)

 5. Atentie = A avea salariati inseamna un contract cu un furnizor de servicii SSM

Nou contract de munca

 1. Generare contract de munca direct din platforma (varianta recomandata - vedeti aici: Generati CIM direct din platforma Keez) sau generare CIM dupa un formular propriu sau formularul din Keez (Vedeti: Completati formularul Contract Individual de Munca). Atentie, daca este prima data cand aveti salariati vedeti si Primul salariat

 2. Trebuie sa il descarcati si sa il semnati atat dumneavoastra in calitate de administrator, cat si angajatul.

 3. Contractul apoi trebuie urcat semnat in platforma in Salarizare – Documente

 4. Noi ne ocupam de transmiterea la ITM a contractului de munca.

 5. Intocmire CIM dupa un model de formular (personalizat sau direct din platforma keez)

Generati CIM direct din platforma Keez

Utilizand aceasta varianta veti evita problemele, veti sti intotdeauna daca ati complatat corect. In meniul Salariati exista functionalitatea Salariat nou.

Dupa completarea tuturor informatiilor din formular se poate apasa butonul Genereaza Contract pentru a descarca un contract in care mai este nevoie doar de semnaturi si de cateva informatii pe care nu le memoram in site (marcate cu “………………”).

Casa de sanatate

Se intreaba viitorul angajat daca are alta casa de sanatate decat cea a judetului unde are adresa. Este posibil sa fie asigurat la o alta casa de sanatate (OPSNAJ). Daca nu are alte informatii, se completeaza cu casa judetului unde are adresa.

Date/Documente necesare

 1. Datele angajatului – preluate de la angajat: Nume, prenume, CNP, serie si numar CI, adresa;

 2. Copie dupa CI al angajatului, folosita de noi pentru

 3. Datele de pe contract – preluate de la management: prima zi de munca, punctul de lucru, determinat/nedeterminat, data contractului (trebuie neaparat sa fie inainte de prima zi de munca), data terminare (daca este perioada determinata), perioada de proba, preaviz demisie, preaviz concediere;

 4. Datele despre profesie – preluate de la management, cu ajutor de la keez.ro: COD meserie (clientul poate sa il aleaga din lista - daca este nevoie de ajutor, contactati keez.ro), Criteriile de evaluare, norma de lucru, zile de concediu;

 5. Beneficii salariale – preluate de la management: salariul brut negociat, data avans, data lichidare, alte sporuri;

 6. Alte informatii - daca este cazul

Completati formularul Contract Individual de Munca

In meniul Formulare exista formularul Contract de munca. Acesta poate fi descarcat si modificat (este in format word) in cazul in care sunt elemente deosebite.