Ce face de fapt keez.ro?

Keez este o firma de contabilitate si tehnologie.

Contabilitate

Clientul incareca documentele contabile fie prin scanare cu Aplicatia Mobila, prin incarcare in aplicatia online sau poate Incarca document prin email.

Keez le verifica si le inregistreaza in contabilitate.

Rapoartele contabile si fiscale, impreuna cu cele manageriale sunt permanent disponibile in aplicatie.

Verificarea si finalizarea procesului este facuta de catre experti certificati CECCAR.

Salarizare

Clientii intocmesc Nou contract de munca si il scaneaza semnat in portalul keez.

Keez declara salariatul in Revisal/Reges.

In fiecare luna clientul completeaza concediile in sectiuna Pontaj. Keez calculeaza salariile lunare si face toate declaratiile referitoare la salariati.

Statul de plata si toate documentele si rapoartele refertitoare la salariati sunt la dispozitia clientului in platforma.

Facturare

Intocmirea unei facturi nu inseamna doar tiparirea unui pdf.

Keez ia in calcul automat toate informatiile si va ajuta sa intocmiti repede si usor facturi corecte din punct de vedere fiscal. Nu este cazul sa invatati toate optiunile fiscale sau sa verificati toate datele partenerilor, o vom face noi.

Gestiunea facturilor (pastrare, inregistrare, trimitere catre parteneri) se poate face integral din aplicatie.

Pentru facturile intormite cu Keez aveti la dispozitie si ramasul de incasatfara sa mai completati date suplimentare de mana.

Keez ofera si servicii de Infiintare Firme

Toate serviciile sunt oferite online 1 fara ca antreprenorul sa se deplaseze la contabil si fara un transfer de documente fizice. Acest sistem ne permite sa finalizam mult mai repede inchiderea de luna si sa oferim antreprenorului informatiile actualizate permanent.

Declaratiile catre autoritatile statului sunte depuse si prezantate pentru consultare in Portal impreuna cu recipisele 2 .

Aveti acces la toate documentele, rapoartele si declaratiile firmei. Ele vor fi in siguranta si usor de gasit atunci cand aveti nevoie de ele.

Pe langa inregistrarea documentelor va vom ajuta sa generati si celelalte documentele necesare (Configurari > Formulare)

1

In afara de situatia in care este nevoie de prezenta fizica a unui expert

2

Recipisa este dovada depunerii unei declaratii, primita de la ANAF