Facturare

Poți să îți generezi facturile direct din platforma Keez. Nu mai este nevoie de excel sau de alte softuri de facturare.

Fiecare factura va aparea cu toate datele in Cheia de facturare dar in acelasi timp va aparea si in lista de documente (Contabilitate > Documente).

Sistemul de facturare Keez are multiple avantaje fata de utilizarea unui sistem extern sau a excel-ului:

Vizualizare imediata in rapoarte

Factura se va conta imediat si va fi inclusa in toate analizele tale.

Mai mult, factura va fi analizata si de noi si luata in calcul la atingerea eventualelor praguri mai repede decat intr-un sistem calendaristic

In lista de facturi din modulul Facturare apare in dreptul fiecarei facturi si suma ramasa de incasat - tot timpul la indemana.

Stii sigur ca factura este corecta

Keez nu este doar o platforma software, include si cunostintele contabilului tau. Noi stim daca esti platitor de TVA, daca este TVA la incasare, la facturare - tu nu mai trebuie sa te gandesti ce aspecte trebuie sa iei in calcul la intocmirea facturii.

Noi validam toti partenerii din Romania si din UE. Daca ceva este in neregula la intocmirea facturii sau nu ai fiscal voie sa intocmesti acea factura in acel mod, te vom anunta si sprijini in corectarea datelor.

Keez asigura coerenta datelor tale fiscale

Keez, fiind si contabilul tau, stie ce s-a declarat la autoritatile fiscale si stie daca o anumita factura nu mai poate fi modificata pentru ca s-a raportat deja. In acest fel modificarile din trecut nu mai sunt posibile si datele raportate raman corecte.

Poti intotdeauna corecta date din trecut utilizand functia de stornare

Gestionezi mai usor trimiterea facturilor, persoanele de contact, termenele de plata

Trimiterea unei facturi din Keez da posibilitatea ca data de trimtere si persoanele carora li s-a trimis factura sa fie inregistrate si astfel sa aveti un jurnal al facturilor trimise, oricine ar face aceasta activitate.

Nu mai trebuie sa cautati in mail-urile dumneavoastra sau ale colegilor dupa o factura sau alta.

Termenele de plata sunt preluate automat din factura anterioara sau se pot configura pentru fiecare client.

Cu Keez nu iti mai dublezi veniturile daca ai casa de marcat

Daca ai si casa de marcat si uneori faci facturi pentru bonurile fiscale emise deja, marcand acest lucru la sectiunea „Tip de plata” veniturile tale nu vor fi evidentiate in contabilitate de doua ori ci doar o singura data, corect.

Ai o grija in minus - nu mai trebuie sa iti aduci aminte sa incarci documentele la final de luna.