Dashboard

Rapoarte financiare

Toate rapoartele au detalii pe elemente componente, clasificate dupa natura.

  • De incasat, furnizori de platit, cash in banci, avansuri & deconturi prezinta situatia la zi (in masura in care ne-ai trimis toate extrasele de cont si facturile).

  • Venituri, Cheltuieli prezinta situatia pe luna in curs.

  • Profit (nedisponibil pe mobil deocamdata) arata situatia pe ultimele 3 luni, pentru comparatie.

De incasat

Furnizori de platit

Incasari si plati [an curent]

Venituri [luna curenta]

Cheltuieli [luna curenta]

Profit [luna curenta]

Raport Profit

Balance Sheet

Raport Balance Sheet

Cash Flow

Raport Cash Flow

Fonduri disponibile

Raport centralizat cu toate sumele din conturile firmei, inclusiv din casa, actualizat pana la data ultimului document inregistrat.

Este foarte important ca parte din pasii de inchidere in fiecare luna sa fie incarcarea extraselor si a documentelor de casa (daca este cazul) dar si verificarea in fiecare luna a sumelor din acest raport.

In dreptul fiecarui cont veti observa, pe langa solduri, trei informatii:

  • Primit Extrasul pe luna respectiva a fost incarcat in platforma

  • Clarificat Toate datele din extras au fost deja analizate. Daca pictograma este rosie atunci Expertul (posibil cu ajutor din partea Administratorului) mai trebuie sa clarifice detaliile anumitor tranzactii

  • Documente lipsa Daca aceasta pictograma este rosie atunci in acest extras apar plati sau incasari care nu au facturile initiale. Trebuie sa verificati raportul Documente Lipsa

Rapoarte suplimentare

Estimare TVA

Estimarea TVA ia in calcul toate rapoartele inregistrate in platforma Keez pentru perioadele pentru care nu s-a calculat inca TVA.

Exemple:

Daca platiti TVA trimestrial si analizati raportul in luna Martie atunci suma va reprezenta tot TVA-ul pentru lunile Ianuarie = Martie, cu toate tranzactiile inregistrate in platforma Keez.

Daca platiti TVA lunar si analizati raportul in luna Martie atunci trebuie sa verificati daca raportul pentru luna Februarie este finalizat (Contabilitate > Rapoarte Contabile > Datorii la stat).

Daca raportul este finalizat atunci suma din raportul Estimare TVA contine doar sumele din Martie. Daca raportul Datorii la Stat nu este finalizat atunci suma cuprinde toate valorile din Februarie si Martie.

Raport Estimare TVA

Documente Lipsa

Uneori nu sunt incarcate la timp in platforma keez toate documentele justificative pentru tranzactiile firmei (facturi de achizitie, facturi de vanzare etc.).

Pentru a obtine toate documentele identificam din extrasul de cont bancar faptul ca s-au facut plati sau au fost incasate sume aferente unor documente care nu exista in platforma.

Tranzactiile aferente acestor documente lipsa apar intr-un raport denumit “Documente Lipsa”.

Daca raportul nu are nicio tranzactie, totul este in regula.

Raportul este impartit in doua categorii:

  • Incasari client fara factura: Cel mai probabil ati uitat sa incarcati o factura de vanzare in platforma. Identificati (dupa comentariul din raport) numarul facturii si incarcati-o urgent in platforma.

  • Plati furnizor fara factura: Cel mai probabil ati omis sa incarcati in platforma facturi de achizitie sau bonuri fiscale. Daca le aveti, scanati-le in platforma. Daca nu mai gasiti acele documente va rugam sa ne transmiteti detaliile in Connect > Contabilitate. Documentele pierdute vor fi tratate ca cheltuieli personale