Diverse

Ce inseamna „Inrolarea ta este in curs de procesare”?

Daca esti administratorul uneo firme nou infiintate, trebuie sa verificam inrolarea ta.

Daca preluam de la un contabil existent, vom obtine documentele de la el, le vom verifica si vom inregistra preluarea contabilitatii.

Cat timp verificam sau preluam vei vedea mesajul “Inrolarea ta este in curs de procesare”.

Poti sa incarci fara grija documentele si ele vor fi contate insa in rapoarte nu vei vedea soldul initial ci doar tranzactiile inregistrate.

Rating/Ce parere aveti despre serviciile Keez?

In fiecare luna, pe 1 sau prima data cand intrati in aplicatia keez, fiecarui utilizator i se cere un rating al serviciilor prestate.

Rating

Rating-ul se poate completa/modifica oricand accesand pictograma sub forma de steluta din partea dreapta sus in aplicatia web Keez.

Doar dupa completarea acestui rating aplicatia poate fi utilizata in continuare.

Rating-ul este o modalitate prin care Keez monitorizeaza la nivel de utilizator si client calitatea aplicatiilor si serviciilor oferite.
Este foarte important pentru noi sa pastram un standard ridicat si obtinerea regulata a acestui feed-back este esentiala pentru a ne atinge acest obiectiv.
Am incercat sa facem aceasta activitate foarte simpla si sa cerem doar o singura nota de la 1 la 5 in fiecare luna astfel incat intreruperea sa fie minima.
Daca doriti sa adaugati si informatii specifice de ce un rating este bun sau slab sau doriti sa ne dati si alte sugestii va invitam sa ne scrieti canalul Connect > Admin.

Datele colectate nu vor fi partajate cu nicio alta aplicatie si nu vor fi facute publice.

Va multumim ca ne ajutati sa imbunatatim permanent serviciile Keez!