Cont la trezorerie

Cum pot transfera banii din trezorerie in cont ?

Trezoreria este o banca, la fel ca orice alta. Din pacate nu este una moderna cum sunt cele uzuale care pun la dispozitie aplicatii de banking pentru efectuarea de plati.
Pentru a putea transfera veniturile inasate in contul de trezorerie, tot ce trebuie sa faceti este sa intocmiti un Ordin de Plata de transfer pe care ulterior sa il duceti la Trezoreria de care apartineti cu sediul social sau sa contactati telefonic.
Pot fi depuse OP-uri la ghiseu (cum era pe vremuri la bancile comerciale) sau exista o procedura prin semnatura digitala a dumneavoastra care se inregistreaza la trezorerie pe contul firmei, procedura pe care tot cei de acolo v-o pot explica.
Persoanele responsabile in acest sens regasite la Trezorerie va vor indruma si va vor detalia cum puteti efectua operatiuni pe acel cont.
Crearea de OP-uri se poate face cu ajutorul aplicatiei de generat OP-uri puse la dispozitie de Trezorerie:

Cum pot vedea ce am incasat/platit in cotul de trezorerie? / Cum pot obtine un extras de cont din trezorerie?

Extrasele de banca de trezorerie se publica in SPV si se preiau in mod automat de catre Keez pentru o gestiune mai usoara a acestora in momentul in care exista tranzactii de tipul unei incasari/plati.
In fiecare noapte toate extrasele eventuale incarcate in ziua precedenta se incarca automat de catre platforma in sectiunea Contabilitate – Documente si le puteti gasi cu usurinta prin search „trezorerie”.

Cum fac o plata catre un cont de trezorerie?

Pentru o astfel de plata va trebui sa contactati banca la care aveti deschis contul bancar si aplicatia de banking pentru a va ghida in acest sens.

Cum introduc contul de trezorerie in platforma?

Nu trebuie sa faceti nimic, control de trezorerie se va prelua in mod automat de catre noi.